Hopp til hovedinnhold

FoodStories: Heritagisation for sustainable value creation

Prosjektperiode: 2025-2027 
Finansiering: Norges forskningsråd 
Kontaktperson v/Østfoldmuseene:
Marianne Løken, forskningsdirektør, marianne.loken@ostfoldmuseene.no

Om prosjektet

Prosjektet har som mål å utforske og fremheve Norges kulinariske arv på en innsiktsfull og innovativ måte, og levere kunnskap og verktøy som kan bidra til å møte samfunnsutfordringer som bærekraftig utvikling, økt konkurranseevne i primærnæringene, rekruttering til matverdikjeden, og sosial inkludering.

[Mer informasjon kommer]

  • 1/1
    Kaffekos i hagen på Kjos, Skiptvet ca. 1927. Datter Olga Hansen f. Skipperud, Oslo, barnebarn Marit Skipperud , kjos og Anette Skipperud f. Saxebøl F.1852 D.1930 - g.m. Martin Skipperud, Kjos. ØFB.1994-00466.
Museum24:Portal - 2025.01.07
Grunnstilsett-versjon: 1