Hopp til hovedinnhold

Samarbeide med oss?

Ønsker du å profilere deg på arenaer med unike assosiasjoner og opplevelser som åpner opp nye målgrupper? Ser du etter muligheten for å kombinere kulturhistorie og samfunnsansvar med en god synlighet og vel anvendte markedsmidler? Da kan det å bli en samarbeidspartner hos oss være en god investering.

Trygg oppvekst, utdannelse, arbeid og medvirkning gir helse og trivsel. Kan historien vise oss hvordan vi sikrer disse verdiene i framtida og hindrer at noen blir stående utenfor? Østfoldsamfunnet formes hele tiden, og alltid i samspill med verden omkring oss. For å forstå våre omgivelser og hvordan de endres trenger vi å søke tilbake i tid. Kunnskap om vår historie gir oss identitet og innsikt å bygge framtida på.

Som en samarbeidspartner med oss, om det er hele Østfoldmuseene eller ved et av våre museer, vil din merkevare assosieres med en seriøs aktør som tiltrekker seg et bredt publikum både lokalt og nasjonalt, og som er opptatt historie, ny kunnskap og gode opplevelser. Avhengig av hva slags samarbeid vi inngår, vil våre samarbeidspartnere får synlighet gjennom vår markedsføring i mange kanaler og PR, samt mulighet for unike skreddersydde tjenester tilpasset din bedrift/kunder. Alt fra gjennomføring av arrangementer på en av våre historiske arenaer, omvisning med våre kunnskapsrike guider, helkveld med middag på herregården o.l.

Som vår samarbeidspartner får du:

  • Tilgang til alle våre museer og utstillinger så ofte du vil under avtaleperioden​
  • Mulighet for merkevarebygging på historiske arenaer, utstillinger og digitale kanaler
  • Skreddersydde aktiviteter for ansatte/deres kunder

Vi ønsker samtidig å takke alle våre eksisterende samarbeidspartnere som gjennom sine bidrag allerede er med på å skape et godt fundament for vårt arbeid med å forvalte og formidle Østfolds historie.  Gå inn på hvert av våre museer/arenaer og se hvilke prosjekter og samarbeidspartnere som er med på laget.

Kontaktperson

Ta kontakt med markedsansvarlig for informasjon om hvilke muligheter som finnes og hvordan vi kan tilpasse et opplegg som passer deres bedrift.

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1